Data publikacji: 01-05-2017
Szef Kuchni, inspirując się tym, co teraz najsmaczniejsze i najdorodniejsze, przygotował specjalne menu, które stanowi doskonałe dopełnienie naszej stałej karty. Głównym bohaterem majowego festiwalu smaków są oczywiście szparagi serwowane w kilku postaciach. Obok nich pojawiają się młoda kapusta, soczysty filet z sandacza, kruche wędzone polędwiczki oraz lekki, odświeżający deser na bazie marakui.
Majowe propozycje Szefa Kuchni:
Szparagi w maśle z jajkiem, szynką parmeńską i chałką – 27 zł
Grzybowo szparagowe latte – 21 zł
Filet z sandacza podany ze szparagami, puree z gruszki, musztardą i sosem Beurre Blanc – 59 zł
Wędzone polędwiczki wieprzowe z młodą kapustą, ziemniakami i zapiekanym pomidorem – 55 zł
Cappuccino z marakui z białą czekoladą - 25 zł
Menu sezonowe serwujemy w godzinach 13.00 - 21.00.
Zapraszamy!